Tuesday, June 5, 2012

saya g konvo (tengok jerr_)

hye..long time i did not update my blog..huhu..
kalau nak ikutkan hati, memang banyak gile nak tulis, tapi masa tak mengizinkan. internet tak dak la kat umah. ni pun curi keluar g cc..huwaaaaa..!! ceishh...


jalan2 before rehersal


tahniah kawan..! hehe


tahniah gaga


jumpe gengg..hiihi

btw, tahniah pada yang dah konvo minggu lepas. aq pun pergi tengok jugak!! hihihi..

and about my life story, tak ada apa yang boleh meningkatkan prestasi hidup aq..semuanya macam biasa dan semakin membosankan. biasala, duk rumah makan tido tengok tv. tu je keje aq skarang.

about my luv story..hihihihihi... tak tahu nak cakap apa. im just waiting. awak buatla apa yang awak suka, i just boleh tengok dari jauh, dengar dari orang pun tak ada orang yang tahu kan. so keep on going with your life dear. saya takkan mengalah. saya tak tahu apa motif awak. memang awak dah berubah or saya yang berubah saya pon tak tahu. yep, i know that we are not like before. cepatnya masa berlalu dan semua tu pergi ikut masa yang dah berlalu kan. saya akui, that im really2 miss u, but what can i do. there's a lot of things that i want to story for you but, u always did not have time to hear my story. never mind. =(

hey..tak payah nak sedih2..semuanya akan berjalan dengan lancar..kesabaran penting yerr..hehe

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...