Friday, June 22, 2012

Hidup takkan indah jika tiada masa lalu


Kenapa bila aq tengok, aq rasa jealous?  Am I not happy with his happiness  now? And why im still being a stalker to stalk about his life now? He’s nothing to you right now. Just forget about him.


Biarlah dia bahagia dengan hidup dia,  dan aq di sini think about my future. For what can I observe now, kita akan terasa cemburu dengan ‘ex’ kita bila diorang semua bahagia dengan teman masing-masing sedangkan kita di sini masih lagi terkapai-kapai mencari mana kebahagiaan tuh.  Kebahagiaan takkan datang bergolek, dia akan datang selepas dugaan yang melanda datang sebagai ujian. Kesakitan akan mendahului daripada kebahagiaan. Sabarlah duhai hati, tak semua yang kita impikan akan tercapai. Tapi insyaallah kalau kita sabar dan terus berusaha, impian akan jadi impian suatu hari nanti.

Hati kamu akan sakit,sebab ramai yang akan menyakitinya nanti. Berterima kasih kepada  mereka, kesakitan tu mengajar kamu erti kehidupan yang sebenar. Even kamu tak sempurna, sabarlah saying, kesempurnaan akan datang suatu hari nanti sebab kamu berhak menerimanya. Dan kepada hati-hati yang terluka, jadikanlah kesakitan itu sebagai pengalaman untuk kamu meneruskan perjalanan untuk menggapai kegembiraan yang kamu impikan.

Kenangan yang lalu akan jadi pemangkin pada kehidupan masa akan datang. Terima kasih awak, apapun tujuan awak datang dalam hidup saya, akan saya hargainya sampai bila-bila.


20/06/12 1:28 am

Saturday, June 16, 2012

salahkah saya?


Salahkah saya mencintai awak sepenuh hati saya? Saya happy sangat-sangat bila saya sedar yang saya dapat balas cinta awak. Tapi saya takut sangat-sangat yang cinta saya akan buat awak pergi dari hidup saya.
 


Saya buang perasaan takut saya untuk mencintai lelaki, dengan menerima awak. Mungkin kali ni akan sukar bagi saya untuk terima selain dari awak dan selepas awak. Itu janji saya.

Tuesday, June 5, 2012

saya g konvo (tengok jerr_)

hye..long time i did not update my blog..huhu..
kalau nak ikutkan hati, memang banyak gile nak tulis, tapi masa tak mengizinkan. internet tak dak la kat umah. ni pun curi keluar g cc..huwaaaaa..!! ceishh...


jalan2 before rehersal


tahniah kawan..! hehe


tahniah gaga


jumpe gengg..hiihi

btw, tahniah pada yang dah konvo minggu lepas. aq pun pergi tengok jugak!! hihihi..

and about my life story, tak ada apa yang boleh meningkatkan prestasi hidup aq..semuanya macam biasa dan semakin membosankan. biasala, duk rumah makan tido tengok tv. tu je keje aq skarang.

about my luv story..hihihihihi... tak tahu nak cakap apa. im just waiting. awak buatla apa yang awak suka, i just boleh tengok dari jauh, dengar dari orang pun tak ada orang yang tahu kan. so keep on going with your life dear. saya takkan mengalah. saya tak tahu apa motif awak. memang awak dah berubah or saya yang berubah saya pon tak tahu. yep, i know that we are not like before. cepatnya masa berlalu dan semua tu pergi ikut masa yang dah berlalu kan. saya akui, that im really2 miss u, but what can i do. there's a lot of things that i want to story for you but, u always did not have time to hear my story. never mind. =(

hey..tak payah nak sedih2..semuanya akan berjalan dengan lancar..kesabaran penting yerr..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...