Sunday, May 6, 2012

dun make me waiting for the one who run from me

assalamualaikum...this is a love story from a gurl who deserved for it. who always thinking in a positive way and would try for something that she want to.

---
you ask me for my love... hey guy, i'm not ready yet. and i not like you, my love is not for you. but you kept going told me that you really love me, you told everything that i cant tolak you. you luahkan semuanya. (but i dont know whether its true or not). 

dear guy, sincerely i told you that, there's no even a pieces of love that exist in my heart that time. seriously i dont have feeling for you. but u always berusaha, you cakap yang boleh membuatkan hati wanita aq tersentuhh. Ya Allah, did i fell for you?! 
i've said that, dont layan aq macam ni, because i will fall in love with you one day, but u told that 'hey, i'm your friend, just a friend' ok, i accept it. but u kept doing that. hinggakan suatu masa hati aq mula berbunga. tapi u always layan aq, make me 'serabut' please! hati aq mudah jatuh cinta! ouh no..!
one day, when i heard you story (story telling for me.) i beleive that, i must try to love someone that love me whether i dont like him, but i must try. i accept you, and aq yakin aq akan membalasnya. but i dont know, adakah kau jujur dengan semua kata-kata kau tu??? adakah ia hanya satu gurauan dan janji manis kamu?? dan sehinggalah sekarang aq mula berfikir tentang semua tuh. 
before this, aq dah alert kat diri aq, i must not love you so much! because all guy are the same. even you layan aq dingin sekali mana pun, aq tetap terima, sebab sayang tu mengatasi segala-galanya. 
aq percaya 'love someone who loves you first, not u the one' ok..thats why i accept you dear. did you remember before i accept you, i've said that 'ok, i will try to love you, insyaallh..' and now, its really have in my heart.slowly cinta dan sayangitu datang dalam diri aq. sincerely, i love you so much because of Allah, i can accept what the way you are. saya tak perlukan kenangan, or masa silam awak, semua yang awak cakap yang awak are the worst! i dont care about it, cause i know manusia memang tak pernah lari dari kesilapan. 

but know, u make me tertanya-tanya, dalam otak aq penuh 1001 pertanyaan. why dear?? awak dah penat ke layan semua ni? seriously, i tak pernah curang ngan awak. even our relationship baru je,..ur secret adalah satu cabaran untuk saya kenal awk kan? so, slowly i take my responsibility to spy it.  
adakah awak dah penat?? jangan tinggalkan saya dengan seribu petanyaan.....jangan seksa saya macam yang lain seksa hati saya. i dont deserve for that. saya tak minta lebih.

1 comment:

  1. Hai!

    Done following ur blog
    kalau sudi, meh la blogwalking blog sye..
    dan follow :D

    btw, very impressive blog!

    http://fazlinazahran.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...