Wednesday, April 18, 2012

Final is around the corner

Bismillahirrahmanirrahim

alamak..! Final tak sampai pun seminggu, tapi aq masih terkial-kial macam ni. hehehe.. belum bersedia? doakan aq ye guys. and dikesempatan ini aq nak mohon ampun dan maaf kalau ada salah silap aq secara sengaja or tak sengaja. maklumlah, manusia tak pernah nak lari dari kesilapan. and aq jugak doakan semua kawan-kawan aq yang akan menduduki exam. GUD LUCK for all..gambata kumbawa!!  hurm..di saat ini juga, pada hari ini  aq maafkan semua keslahan kawan-kawan aq pada aq semua. kat mak abah nenek atok, thx for u all punyer restu yer. i will do my best, granny.

final start 23 April 2012. Pray for me ye guys. and lets start study. btw, this is my last semester here, insyaallh.. i will do the best.

*and for my partner, gud luck dear, kite sama-sama usaha untuk dapatkan yang terbaik, i will pray for ur success too. hehehe... 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...