Saturday, February 11, 2012

wedding ceremony


cantik kan pelamin ni? tapi bagi aq lagi cantik kalau wane ungu..hehe.. member aq tanya .
"wa, ko tak rasa nak kawen ke tengok pelamin and this wedding ceremony?" 
aq pon jawabla, 'entahlaa, aq tak rasa papepon, aq tau nak bunga jer, that fresh flower,"


bunga ni, heishh, hajat aq tak kesampaian nak rompak..hohoo.. aq tak suka bunga lain, kekwa ni pon dah memadai, coz i like fresh flowers, fresh..fresh!
 banyak kali aq duk tenung-tenung jer bunga ni. hurmm...


rajin yer flower girls ni, haahhaha! bagusss, wat keje dengan bagus, maklumlaaa, tolong PA..


ni pun, rajinnye laaa basuh pinggan kat belakang, patot pon tak nampak batang idung kat depan, rupa-rupanya ada kat belakang..hhehe.  so, thats why i kept searching you all... sebab aq pantang dapat pegang DSLR..hehe... 


lobster..lobster...tak mampu aq nak try..haha..ni makanan pengantin punya..makanlaaa korang, nanti aq kahwin aq nak makan jugak, tunggula aq kahwin nanti!! huh..

*p/s : lom complete lagi laa..idea tersekat, malasssss3...ngantokk.. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...