Tuesday, February 7, 2012

terima kasih yer buat aq gabra! haha

assalamualaikum

pengalaman baru, maybe ini membuatkan aq lebih berhati-hati..hehe..memang unbelievable. hohoo...

smalam aq nak gi lepak kat Teluk Cempedak, ok..set time lam kul10 mlm gerak ke sana, only me an Winny..=)

on the way tak da apa-apa yang terjadi, tapi bila sampai sane, tengah cari tempat parking..alamak! uncleramai doe (polis!!) tengah saman orang kot, nampak macam dorang tulis ape entah..haha! aq dengan muka confidentnya pergi la parking tempat parking moto tuh, ada uncle lebe kurang 8meter dari kiteorang..

dalam hati
aq : ok, aq ada lesen, sume ada, watpe nak gelabah kalau dia datang interbiu aq, relak beb..! haha..

dengan slumbenya aq parking moto tuh, hah! ada P ke tak? aigoo.. cepat-cepat aq turun, dan tengok P kat depan tak da..alamak! hati aq dah berdebar kencang ni ha, kena la kali ni

dalam otak aq
saman paling banyak 200, lesen kena gantung..hoho!! makkkk!!! duit lam bank cukup2 ah nk bayar saman nanti..hurmmm mati aq..
ok, uncle tak datang sini, jom cepat-cepat blah..

aq :jom, kita blah sebelum uncle tuh datang intebiu kite..huhu
winny : jom3

serta merta kiteorang blah, helmet pon tak tinggal kt moto..haha!
alamak, macam mana la nak balik..uncle ada, sudah la, tak tahu nak wat apa, tak tahu nak minta tolong ngan sapa..tapi....................................................................................................................................................
sepanjang kiteorang lepak, macam-macam kiteorang buat, hahaha.maklumla nak tunggu uncle tu balik, member cakap dekat ngan kul3/ 4 pagi baru dorang blah..hurmm!

alhamdulillah, kul 1 lebih kiteorang balik..thx! roblock tetap ada kt simpang nak masuk TC..hurmm... ok, slamat pulang,,time kasih la atas sape yang ambil berat tuh ye..i appreciate wat u all did to us..thx! but, let it be our secret...to all my readers and my hero..hhehehhe...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...