Monday, January 30, 2012

tak percaya

assalamualaikum..

hey! kenapa semua orang tak percaya yang im still single? hehhehe....percayalah, aq masih seperti dulu..tak siapa lagi dapat tambat hati aq... ada pun, diorang tak melekat dengan aq...their feeling bukan untuk selama-lamanya, semua nak mempermainkan hati dan perasaan aq.. 1stly they said like me, and then they go leave me alone.. sedih kan, bila dah mula terasa disayangi, dan bila kita mula memberi ruang untuknya tetiba dia hilang macam tu je... kejamnya dia.. aq cuba untuk jadi diri aq, dan cuba untuk membuka ruang untuk dia, tapi ini ke balasan yang aq dapat..ermm, kepedihan yang terpaksa dihadapi, kerinduan yang harus diamati sorang-sorang. setiap hari bila teringat je, mesti rasa sedih.. kenapa im still miss him.. ya Allah..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...