Friday, January 27, 2012

it stops here

it stops here..maybe.. our journey ends here. it is too hard to lepaskan semuanya, tapi ini kenyataan dan takdir yang harus diterima..dah banyak kali dah dicancelkan. dan terbuktinya sekarang semuanya akan tamat dan semakin berakhir..perjuangan kami sampai di sini sahaja..hohoo..babai team pencak silat POLISAS...
game kat UKM pun dah tak jadi kan. so, segala-galanya dah berakhir, kami tak boleh nak buat pape, reda dengan ketentuan, mungkin ini bukan rezeki kami. insyaAllah, silat tetap akan ada di hati aq dan semua yang terlibat sentiasa di hati aq selama-lamanya..

berat hati nak tinggalkan, tapi terpaksa tinggalkan juga. ini jalan kami, dan mereka yang hancurkan semua. segala-galanya. tak da siap yang hargai apa yang kami korbankan, semata-semata untuk harumkan nama institusi ni, tapi apa yang kami dapat. entah la..susah nak jelaskan,....


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...