Monday, January 30, 2012

outing ngan kakyana

 assalamualaikum...hehhehe...

best kan kalau dapat lepak ngan member-member... hurmm...moment paling best bila bersama ngan kawan-kawan..
kerana dirimu begiru berharga,..hehehe..
korang pon ada kawan kan, masing-masing ada, tak kan la nak keluar sorang-sorang, tak best la. lepak ramai-ramai la happening sikit!


ni pantang tengok kamera..hahhaa
ok, kiteorang pun sama,

di mana ada lense, di situ kami ada

hehe..kak yana belanja makan big apple..waaah..kekenyangan bila balik..banyaknyee!!


ni big apple nya..haha

kami kena habiskan ni semua

alhamdulillah, tak membazir, dapat habiskan..hehe..thx to kakyana yer..

tak percaya

assalamualaikum..

hey! kenapa semua orang tak percaya yang im still single? hehhehe....percayalah, aq masih seperti dulu..tak siapa lagi dapat tambat hati aq... ada pun, diorang tak melekat dengan aq...their feeling bukan untuk selama-lamanya, semua nak mempermainkan hati dan perasaan aq.. 1stly they said like me, and then they go leave me alone.. sedih kan, bila dah mula terasa disayangi, dan bila kita mula memberi ruang untuknya tetiba dia hilang macam tu je... kejamnya dia.. aq cuba untuk jadi diri aq, dan cuba untuk membuka ruang untuk dia, tapi ini ke balasan yang aq dapat..ermm, kepedihan yang terpaksa dihadapi, kerinduan yang harus diamati sorang-sorang. setiap hari bila teringat je, mesti rasa sedih.. kenapa im still miss him.. ya Allah..

Friday, January 27, 2012

it stops here

it stops here..maybe.. our journey ends here. it is too hard to lepaskan semuanya, tapi ini kenyataan dan takdir yang harus diterima..dah banyak kali dah dicancelkan. dan terbuktinya sekarang semuanya akan tamat dan semakin berakhir..perjuangan kami sampai di sini sahaja..hohoo..babai team pencak silat POLISAS...
game kat UKM pun dah tak jadi kan. so, segala-galanya dah berakhir, kami tak boleh nak buat pape, reda dengan ketentuan, mungkin ini bukan rezeki kami. insyaAllah, silat tetap akan ada di hati aq dan semua yang terlibat sentiasa di hati aq selama-lamanya..

berat hati nak tinggalkan, tapi terpaksa tinggalkan juga. ini jalan kami, dan mereka yang hancurkan semua. segala-galanya. tak da siap yang hargai apa yang kami korbankan, semata-semata untuk harumkan nama institusi ni, tapi apa yang kami dapat. entah la..susah nak jelaskan,....


Sunday, January 22, 2012

yeay...got a new gadget.

assalamualaikum..heheehhe..

 finally, i Got what i want.. a new gadget in my hand, even it is not so good, but i like it..hik3... ok, only a small one, but it cost 500 rinngit Malaysia....

dah minta izin my bigboss da, so, dia on, apa lagi, aq pon go on je laa..hahhaha... kalaula dia tahu ini harganya banyak tu, mesti marah punye. membebel je kot, .hehhe..sorry nek, dah tErbeli da, tak leh nak pulang balik..hik3...

sorry, coz im a naughty grandchild dear...hik3...

p/s : bought 200112

Friday, January 13, 2012

alhamdulillah, so far my result also gud la

alhamdulillah...last night i check my MUET result..ok, so far so good..haha... from my opinion, actually im not really better in english, but from that result i know that, i will get better than that if i do my best, and give some more effort..hehe..i can do it!! Syukur...

not band 1 and also band 2..but, ok la.. at least i do my best..=) so, i got what i want.. mom! i mampu smile with this result..hik3...sister, im happy... but what i want to say is, im really really miss u all.. granny, mOm, dad, sis, my lis sis..hohoo..miss you all damn much..!  my heart said, i want to go home right now,! i want to hug you granny!!! miss you damn much!1 much much!! i need someone to hug!!!

aq terasa ingin peluk nenek erat-erat dan puas2, coz i miss you damn much..! urghh!! im so happy but sometimes the sadness come..

seriously dis girl miss u damn much!!! 



my loving grandmom..


p/s : Tuhan lindungilah dia walau dimana dia berada, kerana sesungguhnya dialah nyawa aq, dunia dan akhirat....=) dan izinkan aq membuat hari2nya ceria tanpa rasa duka sedikitpun...

Monday, January 9, 2012

akanku nanti pelangi itu

makin lama makin jauh, lumrah kehidupan apabila perasaan dilukai sebegini rupa..apa kata hati? hati seorang wanita apabila satu kata lelaki yang mampu mencairkan hatinya yang keras, seorang wanita itu telah memberi ruang di dalam hatinya untuk si dia, namun, si dia telah sia-siakan peluang itu. Tuhan maha Esa, terima kasih atas petunjukMu ya Allah... pernah aq berdoa padaMu..

 "ya Allah, dekatkanlah hatinya padaku, jika dia milikku, dan jauhkanlah dia dari hatiku dan daku jika dia ternyata bukan untukku..amiin"

namun semakin lama semakin jauh, mungkin aq tahu keputusannya...

terima kasih pada si dia hamba Allah yang satu, kerana telah melukakan hati ini.
terima kasih kerana telah membuatkan pintu hati ini terbuka untukmu setelah sekian lama ia tertutup.
terima kasih kerana telah membuatkan aq mampu tersenyum.
terima kasih atas senyumanmu yang kau berikan padaku suatu masa dulu.
terima kasih kerana menyedarkan diri ini, kesedihan itu milik aq.
terima kasih, kerana membuatkan aq mendekatkan diriku kepadaNYA sepanjang aq berada dalam kesedihan..
terima kasih kerana buat aq jatuh cinta dan terus menanti balasan darimu...



kepenatan semakin mula terasa, namun, aq masih mengharapkan pelangi akan muncul selepas hujan nanti...

Saturday, January 7, 2012

camne nk tukar shoutmix nie yg free? nak guna ape?

alamak! sebab lama da tak on blog ni, bukak n tengok2 shoutmix da tak berfungsi..hoho! aq dah ketinggalan la...guys...tolong la gtaw camne nak cari chatbox ke, pape jela...tak pandai der....nak tukar ni ha....hoho..help me...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...