Wednesday, December 7, 2011

aq rasa menyampah

ya Allah..aq rasa menyampah!!!! really annoying..urghhh!! susah untuk digambarkan perasaan ni.... we felt we like someone so much but at the same time we felt that we hate someone so much! its hard to explain. this situation is too difficult. setiap kata-kata, percakapan someone tu kita rasa macam "eeee!! aq geram a.! menyampah..tolong ah jangan buat macam tu.." pernah tak korang semua terfikir macam tu? kenapa la susah sangat nak describe dia tu punya situation. bila kita buat baik, dia baik juga kadang-kadang tapi bila kita buat macam pathetic dia macam make me more feel pathetic...what the hell?!


sometimes, dia sangat caring but sometimes juga dia tunjukkan muka bored pada kit. ada ke patut??? hey...come on la..im not just a girl who easily fell for that feeling. please respect me as a girl.. jangan ambil kesempatan atas someone yang baik ngan korang ok. like me, i know who am i....


3 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...