Monday, November 7, 2011

how do my interior house look like


umur dah meningkat..uhukuhuk, dah semakin berkedut-kedut dah rasanya...so, terfikir juga sejenak nak ada rumah sendiri, nak ada design sendiri.. angan-angan minah jenin bermula...

interior design kat dalam umah aq nanti...


ruang tamu maybe macam ni.


bilik anak-anak


dining room


dapur


haa..ni bilik tidur aq..

haha...tak rasa pelik ke? sebab semua warna ungu???

actually aq fanatik warna ungu, so no matter la kalau semua nak warna ungu a.k.a purple je..hehheh..
aq nak simple je, maybe yang ni dah terlebih simple ni.. thx to google sebab sumber gambar ni semua dari google.. 

3 comments:

  1. wah! purple!
    pocket nanti nak wat kaler aper yer?
    itam puteh!!
    pergh!! macam nak wat tema kawin la plak hahahah:D

    ReplyDelete
  2. haaha! takpe, banyak2 kaler nty penim pale lak.. tema kawen pon mybe purple gak kot..! hik3

    ReplyDelete
  3. kita sama lah,, fanatik sangat warna purple,, awesome!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...