Monday, November 7, 2011

entry yang tak seberapa 'aq senyum sendiri'





hahhaha..sekali fikir terasa nak gelak pun ada, bila dua kali fikir, nak gelak kuat-kuat lah pulak..huahhahahaa...  but sometimes i ketuk my own kepala and said something. 'what happen to me?' 'am i crazy? ' yep, a little bit..hik3.. tau tak apa benda semua ni? ni semua sebab aq senyum sorang-sorang.!


apa dah jadi dengan aq??! haha...
----------------->>>


nonsence! but i try hard to forget someone that not truly be mine. actually not easy for me to 'berharap' pada someone. bak kata orang ramai, (tak semua) , bila dah kena sekali (maybe dah berkali-kali) mungkin kita akan lebih berjaga-jaga takut nanti mungkin ianya akan berulang lagi. hati gurls ni lembut je, pantang dengar ayat manis madu kaum adam, terus cair der. haha..

and for me, senang je a guy bagi ayat manis-manis yang entah dari mana copy paste or maybe dah berulang kali duk ulang pada ex exs nye.  jangan pula nak salahkan aq kalau aq cakap salah, maybe kaum adam ni tak semua macam tu. tapi bagi aq, dont even you easily trust a guy..!  sebab aq belajar dari pengalaman. opps, pengalaman orang sekeliling aq banyak mengajar aq semua ni. 

tak abis-abis cakap pasal ni,.! bosan!! but i still nak cakap! sebab rasa tak puas hati nak present pasal ni masih banyak..haha.. tak terkecuali kaum hawa macam aq tak dapat nak nafikan yang mungkin aq hati ini dah slowly berbunga-bunga.! fuhh!! bahaya..! bahaya jatuh cinta. aq terlalu takut untuk jatuh cinta lagi disebabkan masa lalu aq yang terlalu lalu..haha...





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...