Tuesday, November 15, 2011

final is walking around

satu dah lepas, so ada empat lagi nak kena usahakan...wauu..macam ni la selalunya bila akhir-akhir sem. need to do some sacrifice..lallala..ahhhhh!! for me, bila dah lepas satu, so, dont ever ungkitkan lagi yang dah lepas tu. u have to think what in the future. so, aq sedang fikirkan paper yang berikutnya.. sem ni banyak sikit nak kena berkorban..lallalala.... wish me luck yer to all my readers...hehe...wish me luck to all blogger... hooooo..gambate!! 

errr...entry ini akan tergantung seketika...
coz i need to sleep..hehe..Zzzzzzz.....

Monday, November 7, 2011

how do my interior house look like


umur dah meningkat..uhukuhuk, dah semakin berkedut-kedut dah rasanya...so, terfikir juga sejenak nak ada rumah sendiri, nak ada design sendiri.. angan-angan minah jenin bermula...

interior design kat dalam umah aq nanti...


ruang tamu maybe macam ni.


bilik anak-anak


dining room


dapur


haa..ni bilik tidur aq..

haha...tak rasa pelik ke? sebab semua warna ungu???

actually aq fanatik warna ungu, so no matter la kalau semua nak warna ungu a.k.a purple je..hehheh..
aq nak simple je, maybe yang ni dah terlebih simple ni.. thx to google sebab sumber gambar ni semua dari google.. 

entry yang tak seberapa 'aq senyum sendiri'





hahhaha..sekali fikir terasa nak gelak pun ada, bila dua kali fikir, nak gelak kuat-kuat lah pulak..huahhahahaa...  but sometimes i ketuk my own kepala and said something. 'what happen to me?' 'am i crazy? ' yep, a little bit..hik3.. tau tak apa benda semua ni? ni semua sebab aq senyum sorang-sorang.!


apa dah jadi dengan aq??! haha...
----------------->>>


nonsence! but i try hard to forget someone that not truly be mine. actually not easy for me to 'berharap' pada someone. bak kata orang ramai, (tak semua) , bila dah kena sekali (maybe dah berkali-kali) mungkin kita akan lebih berjaga-jaga takut nanti mungkin ianya akan berulang lagi. hati gurls ni lembut je, pantang dengar ayat manis madu kaum adam, terus cair der. haha..

and for me, senang je a guy bagi ayat manis-manis yang entah dari mana copy paste or maybe dah berulang kali duk ulang pada ex exs nye.  jangan pula nak salahkan aq kalau aq cakap salah, maybe kaum adam ni tak semua macam tu. tapi bagi aq, dont even you easily trust a guy..!  sebab aq belajar dari pengalaman. opps, pengalaman orang sekeliling aq banyak mengajar aq semua ni. 

tak abis-abis cakap pasal ni,.! bosan!! but i still nak cakap! sebab rasa tak puas hati nak present pasal ni masih banyak..haha.. tak terkecuali kaum hawa macam aq tak dapat nak nafikan yang mungkin aq hati ini dah slowly berbunga-bunga.! fuhh!! bahaya..! bahaya jatuh cinta. aq terlalu takut untuk jatuh cinta lagi disebabkan masa lalu aq yang terlalu lalu..haha...





Friday, November 4, 2011

biarla dia bahagia


ok..ko dah bahagia sekarang..nampaknya macam tu lah..hurm..aq jugak macam ni, and still macam ni..hidup penuh dengan rasa yang tak nak dirasai...punOhh!! hohoo... im still nOt happy saw you happy, but im try to pray for your happiness...kan aq dah cakap, ko berhak to get the better girl than me..=)  so, u did it.. but why ada sesetengah orang tak suka tengok someone tu bahagia? adakah still rasa jelous? or what? haha..whatever lah...


ok, as a human being..(waah..hahhha). im try to pray for your happiness. usah dikenang masa lalu, masa depan yang kita belum tahu macam mana, kita kena rancang, biar ia dapat berjalan dengan jayanya..(ceewahh!!) .hope so, i will get what i want and also, get the more better than what i've got before..^.^


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...