Monday, October 17, 2011

what is it?

wow..! something terrible..erghh..!! terrible lor..hahahha...i dont know actually what i feel..damn feeling..erghh.!! but i try hard to throw away this feeling..how to explain hah? its too hard...dalam situasi macam ni aq tak boleh nak bezakan apa yang aq rasa..what about you all, kalau someone that u really2 unlike, or u all tak nak even sikit pon perasaan kat someone tu, suddenly u all dont know why that feeling comes slowly without realise how is it..when it comes to u..huh.. arghh! hard to explain lor!!
tapi seperti yang org2 from the outside said..:



hahaha..

*p/s : this entry will be continued (ketandusan idea)

1 comment:

  1. uuu,
    mula mula benci,
    pas tu makin lama makin sayang yek..
    sila jangan terperdaya ngan tipu daya lelaki,
    one of the oldest trick in the 'book-of-men'
    tuh :D
    kita kacau sampai benci,
    then comes the truce,
    usually cinta akan menjelma

    (Tp kalau terpedaya pun apa salahnya kan :D pink sikit langit nii^^)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...