Monday, October 3, 2011

sweet 20





waahh...sweet 20 already...hehe..pejam celik pejam celik, dah semakin berumur la aq ni..
errr....tp agak gerun la hari ni.haha... last night dah kena..alamak!!!


ok.. this is my story..! 
----------------------
1. thx kat fiza, sheda, wani, ati sebab clbrate bufday aq la kononnya..haaha..tak pasa-pasal kena syampu rambut aq banyak kali.huuu
thx too cgu mie sebab bagi hadiah telur kat aq..huhuhu...


bangun pagi-pagi nak pergi mandi, i say something in my almari..hehe...
guess what? a cadbury and a piece of card, from atikah shahadan..thanks my dear, hope our friendship are forever..hehe..my 1st present on my birthday..


ok, time to attend my class in the afternoon..i got a piece of cake from winny..chocholate flavour..hhehe. ok la, sebab ada juga yang sudi bagi aq present kan..walaupun sikit, tapi amat bermakna bagi aq.





Apa tandanya if we want to meet someone and then tetibe je jantung berdegup kencang? Tu belum jumpa lagi..hurm..

Ok, start the story,  dupdapdupdap. Aq berjalan menuju ke luar pagar, just want to see dia. Tu pun sebab dia nak jumpa aq..why? did you miss me? Hehe…whateverlah.. masa ni juga jantung aq dah pun berdegup kencang beb! Apa nak jadi, jadilah yer.

Hah! Aq dah Nampak dah kelibat dia. Aigoo!! (tak tahu nak kata apa) pergi jela nak borak-borak.
Tetttt…terima kasih untuk kek ni.jelas Nampak dari secret recipe..hehe..(lagiila berdebar aq dibuatnya) sebab ko pandang aq! Erghh!! Oh My God!! Aq dah terketar-ketar, tapi I try to ceover rasa nervour servous aq ni.. thanks dear sebab u gave me this kind of cake..so sweet…^.^..ok, nak cakap yang aq dapat kek ni jer..hehhe..siapa yang bagi tu, just let it be a secret of mine.
Ya Allah Ya Tuhanku, jika ini dinamakan cinta, just show me the true way to believe it and to accept it because of You.. sampaikan member aq duk gelakkan aq sebab aq tak leh nak control rasa berdebar aq yang aq lepaskan sebaik sahaja aq masuk bilik..hahahaha!! melampau!! So now I know hows that feeling..hahha…

Sebenarnya aq ‘speechless’ sebab aq tak pernah alami benda-benda macam ni..huhuhu.. but now, bila ada jauh kita dapat rasakan benda baru, benda yang boleh buat kita happy..
Malam tu pula aq terima mesej “selamat hari jadi Angah, semoga sihat walafiat..dimurah rezeki..belajar Molep” dari “papa”..:’( aq gembira dalam tangisan..sayangg abah! Hehhe… walaupun hanya sms jer, tapi cukup buat aq terharu..(tak tahu la kalau-kalau adik aq ker yang taipkan) hahahha…
Masuk je umur 20 ni,dah rasa lain dah.. dah tua ke? Haha.. umur tua tak bermakna aq dah tua. Im still young beb. Hahhaha..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...