Tuesday, September 6, 2011

rewind story about 'bas sesat'

perjalanan aq nak balik kampung....nak beraya ni..hehehe, btw, sharing is caring kan?!!

date : last week ( 26 august 2011)
time : around 2 am (maybe)


















hahhaa...sometimes i keep smiling myself...hikhikhik...lalalalala... just took a nap in a bus, suddenly i woke up and then heard something..wow. someone and some of the passengers talking

"lor, i've never had a bus that lost a way like this, hahaha"

..im also 'tergelak sendirinya lam bas tuh'..hahha..apa punya bas la, tapi we cant blame to the bus,its  a driver's fault! he drove to a wrong way maybe..hahhaha... sampai je entah dimana kami berada, aq tengok ikut tingkap ada tulis
"tandas-tandas awam"

"woooo..banyaknya tandas, nak berhenti ke apa nie? haha..."

so, rupa-rupanya barula aq sedar yang kami tersesat and then driver bas tu cepat-cepat betulkan arah..hahah..seingat aq masa tu ada tulis name tempat tu kat 'Nerang' mane tu? hahahha... and i saw nenek-nenek yang duduk depan-depan tangga rumah dieorang terasa pelik kot.and maybe they think that-->>

"aik, ada bas masuk? nak g mana la tengah-tengah malam buta ni..ada pelancong ke?"

maybe la they all thinking like that and anything else la..bla bla bla....

so, whatever.!!! i want to sleep!!!! huh..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...