Thursday, September 22, 2011

jangan dimainkan perasaannya..



apa korang rasa kalo korang dipermainkan??
dan apa yang korang pikir orang tu rasa kalo korang mempermainkannya??
renung-renungkan dan fikir-fikirkanlah....

aq bukan nak persoalkan tentang hati da perasaan, cuma nak suruh korang semua berfikir sikit, janganla nak buat naiya orang...even girl or boy..hoho..kesian kan.. kadang-kadang aq pon tak sanggup nak tengok member or sesape yang teraniaya..



tapi jangan pula kamu (sesiapa sahaja yang terasa) menganiaya aq, mempermainkan perasaan aq pula, sebab aq juga pernah terkena dan aq juga pernah memperlakukan orang sebegitu.huhu..just want to share with you all... btw, itu semua dulu, zaman muda-muda dulu..hahahha...(zaman tak tahu mana baik dan buruk) ..wooo..apepon tak boley..

so, bagi kaum adam di luar sana tu, janganla nak mempermainkan perasaan kaum hawa di luar sana tu, kalo sayang, buatla macam sayang, jangan mempergunakan mereka demi kepentingan diri..

and also for kaum hawa, janganla kamu main-mainkan perasaan kaum adam di luar sana juga, mereka pun manusia macam kamu and also ada feeling macam korang juga...ingatlah, niat yang baik akan di balas baik, n kalau dah niat buruk akan dibalas buruk.. Tuhan Maha Adil...

*p/s -tolong jangan mainkan perasaan aq jugak...ok?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...