Sunday, September 18, 2011

gua xpegang kL beb

sukanya hati dapat pergi jalan-jalan... dalam kepala ootak dah fikir macam-macam da nak kemana. hahah....tu la, ni la.. but my first place yang nak pergi, nak tengok game silat..pertandingan silat kebangsaan..woo,,piala timbalan perdana menteri..hurmm..tapi hajat tak kesampaian, dapat tengok kejap je, tu pun amat membosankan.. tak sempat nak tengok lagi untuk hari yang berikutnya..mimpi ngeri aq pergi sana, kalau tau awal-awal akan jadi macam ni, aq takkan layan otak aq dari berfikir macam-macam..huh..btw, ia agak membosankan dan mengecewakan..urgghh!!! hard to explain..hurmm... kalo nak diceritakan pengalaman 3 hari di sana, panjanggggg,,,haha...

1. xsampai 15minit aq jumpa member aq..hohoo..so sorry kat dia..sorry ye dear..=( tak sempat nak borak panjang...
2. my lovely sis, sorry, member punye pasal, wawa tak sempat nak jumpe akak..hohoo...miss u a lot sis...
3. haha...game silat, tak sempat la aq nak watching2 betol2.. giannnnyeeee nak men..
4. sorry jugak kt my bezfren sorg nie, xdpt nak lepak umah ct.ehehe..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...