Thursday, September 8, 2011

abouT yesterday



library is the best port for me to lepak..hehehe... mungkin ada aircond, ada majalah and also ada novel yang boleh aq baca...hurmm...sometimes, ley take a nap when im in there, berbantalkan lengan atas meja dan ada kerusi untuk duduk.. ^.^ hehe..

berbalik pada novel.. 'indahnya cinta' continue my reading yang dah lama tertangguh sejak sebelum raya lagi, so, dapat jugak aq habiskan tadi.. dalam tengah khusyuk aq duk baca, suddenly, otak aq still melayang-layang masih lagi teringatkan kejadian semalam..hhehhehe...btw, ada dua perkara yang buat aq tergelak-gelak sorang diri macam orang tak berapa nak betul da..tapi tak boleh nak ilang la pula bila asyik teringat..hahaha

1. pasal cik sheda and her stories
2. cik wawa and her stories too..haha

ok...1st story.. -->diringkaskan


tergelak sorang terkenangkan apa yang diceritakan oleh ibunda cik kak tu and her attitude bila nak jumpe ngan.....ehem..kot...hihihihi... ok, aq nak tanya korang ni

-kalo 1st time jumpa ngan bf/gf apa yang anda akan rasa? berdebar? kenaling? nervous? servous? 
-kat mana 1st korang jumpa ngan gf/bf korang yer? hehhehe...



ni pula wawa punyer cerita..

actually im shy lor...i dont know why, sebab yesterday aq jumpe ngan 'friend' aq tuh...
-----------------------------------------------------------------------------------------
he cames with his friends...came to take something from me..oh tidak!! aq rasa budak tu rindukan si dia lar!! so, terubat juga rindu di hatinya...hehehe...
wauu...dapat duit rayer!! thanks tayam, dia ingatkan si dia dah lupa pasal malam tuh, so, dia biarkan saja, tapi kali ini, suddenly si dia hulurkan satu sampul lepas aq bagi dia biskut raya...

"hah, ambiklah ni, dari aq, terima jela apa yang ada yer" (he said something like that la)...


kalo mngikut apa yag dia pikir, sebelum cakap ikut umur..hehehe...so, dengan segan silunya, dengan unbelievable nya, tergagapnya, malunya, segannya, rasa muka macam merah padamnya dan juga ketebalan mukaku makin meningkat..hahah


''cepatla, kang malu lak member aq sorang agi nampak''
mamat sorang agi pon kata "ha ah la wa, ambikla..hehehe"


dalam hati aq (eee, wat malu aq jer!! aigooo..!malu doe!!! ) 
aq pun ambillah sampul tu dan terus masukkan lam poket seluar aq..hehehe...(agak berbelit ceritaku ini) 
kami tak berbual panjang, aq pun caulaaa, dengan geli rasa di hati, tergelak kecil keseorangan, dengan rasa malunya aq pada dia dan membernya...
huh...this is the first time a got that (dapat ape?) from someone like him..!! aigooo... apa nak jadi laa...!!







ok, aq tahu korang yang baca nie, mesti pikir aq entah apa-apa kan, apa yang aq merepek ni kan..haha..aq pun tak tahu!!!! sapai sekarang aq tergelak sorang-sorang, malu ada, lucu ada, macam-macam adala..after this, macam mana la aq nak face to face with him lepas ni..hahahahha...aq harap dia tak baca entry ni, sebab aq tahu dia tak minat layan blog..hehehe..hope soo..kalau tak, kantoi la segala-galanya..
tapi, apa yang dia beri pada aq tu, macam sayang lak nak guna, boleh tak kalau aq simpan???? 

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...