Tuesday, September 27, 2011

drama korea

list drama korea yg da. tengok and lom..hohoo...

one litre of tears = /
marry me marry (mary stayed out all night) =/
city hunter = x
couple or trouble = 1/2
you're my pet = x
49 days = x
heartstrings = x
dream high = /
marrying mafia = /
cindrella man = x
boys over flower = /
personal taste = /
secret garden = /
my girlfriend is gumiho = /
kindergarten love (a great inheritance) = /
coffee house = x
coffee prince = /
GTO = /
save your last dance for me = /
princess hour = x
my lovely samsoon = x
playful kiss = /
still marry me = /
you are beautiful = /
full house = /
my girl = /
my sassy girl = /

hoho..almost done...hope so, dpt tgok yang tak tengok lagi..hurmm..kat mana la nak cari..

Sunday, September 25, 2011

hahah..entry copy paste




kenapa seseorang ni cepat sangat berubah..macam ni yang buat aq tak paham..apakah jadahnya semua ni?? hahaha..luahan hati ke? aigoo....dan aq masih terpikir-pikir apa sebenarnya maksud tersirat..lallala..???



---dulu saye lain, and now saye dah lain..
maybe dulu awak boleh buat saye macam tu, sebab dulu sayer masih tak tahu apa-apa..
maybe dulu its up to you nak buat saye macam mana, but now its up to me apa yang saya nak buat.
sebab sekarang saya dah tahu nak bezakan mana yang saya nak and tak nak.
 dulu saya dah banyak kali terasa (touching) but now, 'i dont want banana fruit two times'..heheh...
dulu mungkin saya simpan perasaan pada awak, tapi sekarang semua dah tak ada, langsung tak ada..
dulu awak nafikan kewujudan saya dan sekarang saye pula akan nafikan kewujudan awak.
dulu mungkin awak malu dengan kawan-kawan awak bila awak ada dengan saye,
tapi sekarang saya pula terasa malu sebab awak ada dengan saya..sorry, saya jadi macam ni sebab awak juga......
dulu mungkin awak tak perasan yang saya dah banyak kali uji awak, tapi sekarang saya dah tak boleh nak teruskan lagi..apa yang saya uji, awak gagal and u always dissapointed me..=)
but now,  awak tetap jadi macam yang saya nak..tetap tak akan berubah..dan status sekarang sama macam dulu..
please, dont u ever change it yourself..!! because it'll make all the things became worse than before.. so, renung-renungkan dan selamat beramal..hahaha--

*copy and paste*


Thursday, September 22, 2011

jangan dimainkan perasaannya..



apa korang rasa kalo korang dipermainkan??
dan apa yang korang pikir orang tu rasa kalo korang mempermainkannya??
renung-renungkan dan fikir-fikirkanlah....

aq bukan nak persoalkan tentang hati da perasaan, cuma nak suruh korang semua berfikir sikit, janganla nak buat naiya orang...even girl or boy..hoho..kesian kan.. kadang-kadang aq pon tak sanggup nak tengok member or sesape yang teraniaya..



tapi jangan pula kamu (sesiapa sahaja yang terasa) menganiaya aq, mempermainkan perasaan aq pula, sebab aq juga pernah terkena dan aq juga pernah memperlakukan orang sebegitu.huhu..just want to share with you all... btw, itu semua dulu, zaman muda-muda dulu..hahahha...(zaman tak tahu mana baik dan buruk) ..wooo..apepon tak boley..

so, bagi kaum adam di luar sana tu, janganla nak mempermainkan perasaan kaum hawa di luar sana tu, kalo sayang, buatla macam sayang, jangan mempergunakan mereka demi kepentingan diri..

and also for kaum hawa, janganla kamu main-mainkan perasaan kaum adam di luar sana juga, mereka pun manusia macam kamu and also ada feeling macam korang juga...ingatlah, niat yang baik akan di balas baik, n kalau dah niat buruk akan dibalas buruk.. Tuhan Maha Adil...

*p/s -tolong jangan mainkan perasaan aq jugak...ok?

Sunday, September 18, 2011

gua xpegang kL beb

sukanya hati dapat pergi jalan-jalan... dalam kepala ootak dah fikir macam-macam da nak kemana. hahah....tu la, ni la.. but my first place yang nak pergi, nak tengok game silat..pertandingan silat kebangsaan..woo,,piala timbalan perdana menteri..hurmm..tapi hajat tak kesampaian, dapat tengok kejap je, tu pun amat membosankan.. tak sempat nak tengok lagi untuk hari yang berikutnya..mimpi ngeri aq pergi sana, kalau tau awal-awal akan jadi macam ni, aq takkan layan otak aq dari berfikir macam-macam..huh..btw, ia agak membosankan dan mengecewakan..urgghh!!! hard to explain..hurmm... kalo nak diceritakan pengalaman 3 hari di sana, panjanggggg,,,haha...

1. xsampai 15minit aq jumpa member aq..hohoo..so sorry kat dia..sorry ye dear..=( tak sempat nak borak panjang...
2. my lovely sis, sorry, member punye pasal, wawa tak sempat nak jumpe akak..hohoo...miss u a lot sis...
3. haha...game silat, tak sempat la aq nak watching2 betol2.. giannnnyeeee nak men..
4. sorry jugak kt my bezfren sorg nie, xdpt nak lepak umah ct.ehehe..

Sunday, September 11, 2011

i hate u




one day, she walks around the lake...walking beauty along the road at the lake..she is so stress, so sad and she wants to throw out her feelings...all...to make she feels more better than before..


"i hate u damn much..!! thats all that i can say right now.. because my heart cant deny all that, thats why i should express it..
sorry, if it is too much..u know the reason why?" she said..and suddenly she scream-->

Thursday, September 8, 2011

abouT yesterday



library is the best port for me to lepak..hehehe... mungkin ada aircond, ada majalah and also ada novel yang boleh aq baca...hurmm...sometimes, ley take a nap when im in there, berbantalkan lengan atas meja dan ada kerusi untuk duduk.. ^.^ hehe..

berbalik pada novel.. 'indahnya cinta' continue my reading yang dah lama tertangguh sejak sebelum raya lagi, so, dapat jugak aq habiskan tadi.. dalam tengah khusyuk aq duk baca, suddenly, otak aq still melayang-layang masih lagi teringatkan kejadian semalam..hhehhehe...btw, ada dua perkara yang buat aq tergelak-gelak sorang diri macam orang tak berapa nak betul da..tapi tak boleh nak ilang la pula bila asyik teringat..hahaha

1. pasal cik sheda and her stories
2. cik wawa and her stories too..haha

ok...1st story.. -->diringkaskan


tergelak sorang terkenangkan apa yang diceritakan oleh ibunda cik kak tu and her attitude bila nak jumpe ngan.....ehem..kot...hihihihi... ok, aq nak tanya korang ni

-kalo 1st time jumpa ngan bf/gf apa yang anda akan rasa? berdebar? kenaling? nervous? servous? 
-kat mana 1st korang jumpa ngan gf/bf korang yer? hehhehe...

Tuesday, September 6, 2011

rewind story about 'bas sesat'

perjalanan aq nak balik kampung....nak beraya ni..hehehe, btw, sharing is caring kan?!!

date : last week ( 26 august 2011)
time : around 2 am (maybe)


















hahhaa...sometimes i keep smiling myself...hikhikhik...lalalalala... just took a nap in a bus, suddenly i woke up and then heard something..wow. someone and some of the passengers talking

"lor, i've never had a bus that lost a way like this, hahaha"

..im also 'tergelak sendirinya lam bas tuh'..hahha..apa punya bas la, tapi we cant blame to the bus,its  a driver's fault! he drove to a wrong way maybe..hahhaha... sampai je entah dimana kami berada, aq tengok ikut tingkap ada tulis
"tandas-tandas awam"

"woooo..banyaknya tandas, nak berhenti ke apa nie? haha..."

so, rupa-rupanya barula aq sedar yang kami tersesat and then driver bas tu cepat-cepat betulkan arah..hahah..seingat aq masa tu ada tulis name tempat tu kat 'Nerang' mane tu? hahahha... and i saw nenek-nenek yang duduk depan-depan tangga rumah dieorang terasa pelik kot.and maybe they think that-->>

"aik, ada bas masuk? nak g mana la tengah-tengah malam buta ni..ada pelancong ke?"

maybe la they all thinking like that and anything else la..bla bla bla....

so, whatever.!!! i want to sleep!!!! huh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...