Saturday, August 20, 2011

wonderful present and gadget


masuk rumah kak ayu, dia cakap yang 'beg' aq dah sampai...agak pelik, sebab beg aq baru je ambik lepas abes kelas ukur tadi..haaa. ye ke barang aq tuh...berfikir sejenak..rupanya baru aq teringat, yang kak hanis ada sent barang kat aq..lalaallala.... wauu, yer, yang aq punyer! hehe...tetiba jer senyuman di bibir aq ukur panjang lebar..haha.tertanya-tanya apa benda yang adalam sampul besar tuh..=)

first of all, i want to say thanks to  kak hanis.. thanks a lot dear..hehe...i've got a present from her...pasal ape? biarlah rahsia..^.^... btw, cantik la sis, tak ada lagi yang warna tu, baru rancang nak beli, tapi akak dah bagi dulu..so, tenkiu so much!... i appreciate it sis..mmuah..!

aq dapat kad raya, yang paling awal tahun nie, from kak hanis jugak, so sweet sis, u are the first person who gav me that..haha..tetiba jer rasa happy hari ni.. pandai2 jer akak agak..hehe..so, semangat berblogging datang semula...berkat ayat akak "keep on blogging'' tu lah..haha...

nak ditambahkan cerita lagi,..hooray!! aq dah dapat apa yang aq nak dah lama dah..hehe..dark purple, biarla mahal pon, asalkan aq dah dapat, sebab dah puas da aq cari tapi tak juga jumpa. so i decide juz beli on9...nasib baik sempat, and tadi juga aq dapat barang tuh. apa lagi, panjang betul bibir aq mengukir senyuman..hahaha... rasa penat mengukur tadi pun slowly hilang...

ok, sesape tak kenal lagi kak hanis ni, bolehla tengok dia, ni dia kak hanis...

**aq happy today..hahahha..lalallalala...

4 comments:

  1. untung lee dapat kad raya,kite ni nampak gaya,,xde la,,haha

    ReplyDelete
  2. fiq : uit...nanti ada la tu fiq...hehe...sbab masih awal lagi nie

    ReplyDelete
  3. hehe...beg? haa..mane leh gtaw yunk!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...