Friday, August 19, 2011

macam mana nak ramaikan follower?



tengah fikir-fikir, macam mana nak ramaikan follower yer? orang kata, kalo nak ramaikan follower, kita kena banyak follow orang kan? tapi rasanya dah banyak aq follow.... but thats all i got..hohoo.. btw, ape lagi cara nak ramaikan follower??

1. kasi entry yang di post menarik minat pembaca? macam mana?
2. blog lawa? malas la nak edit..hohoo
3. follow others blog and then they will follow u? hurmm
4. what else?? hoho..

bagi la cara beb....

15 comments:

  1. NOKAKASHICHI : haha..segmen? haa..mane segmen nk join? dah join...

    Ticer wan : slalu gak la bw, tp xsume yg balas

    ReplyDelete
  2. salam kanal... jom polo ira...ira da polo awk...ira dr segmen yg same cam awk...

    http://irashyahira.blogspot.com/2011/11/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  3. hehe..hai ira..ok...jom3..haha..thx

    ReplyDelete
  4. wawa x pe la dah ramai yang follow.. sara je sikit...

    ReplyDelete
  5. alaa..rajinkan berblogwalking la syg..hehe

    ReplyDelete
  6. saya dah follow
    ada masa follow blog saya gak
    thanks http://maizanhandmade.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. hi, saya newbie. ketinggalan sikit ^^ harap dpt follow2 ye.. terima kasih bnyk2 :)

    ReplyDelete
  8. hai.. blog awak cantek:)

    #kte dah follow :D

    ReplyDelete
  9. follow me IyraaCariyno@blogspot.com ;)

    ReplyDelete
  10. MINTA IZIN NAK PROMOTE......menjual pakaian2 terkini dengan harga promosi yang lebih rendah dari harga pasaran >>>>> http://www.facebook.com/sisterWardrobeCollection

    ReplyDelete
  11. salam ukhuwah. . .saya dah follow awak. . .follow la saya balik. . .hehe~

    ReplyDelete
  12. hye wawa..
    done follow ur blog... jom follow smula..hehee
    http://arifarsyad.blogspot.com/
    btw..sma la kita..tgh nk bnykkn follower...join segmen pn ok gak....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...