Monday, August 1, 2011

insyaAllh, jadikan Ramadhan tahun ni penuh makna

asslamualaikum..
anyeong hasaeyo..


sini cik wawa nak umumkan bahawa..i miss home!!!!

hehe...alhamdulillah, dah lepas satu malam terawih, hope so, terawih akan datang juga akan still boleh dijalankan dengan sempurna,,insyaallh, amiin...hehe....tahun ketiga, berpuasa di tempat orang., and ni maybe yang last for 3years..haha

teringat nenek, atok, mak, abah kat umah...i Lab u all !! adik-adik dan kakakku juga..hehe..mish u all!! tunggu angah balik tau, even sekejap je dapat berpuasa ngan korang, hope so akan lebih bermakna...=) seminggu sebelum raya angah balik yer..^^...rinduuuuuuuu sesangat!! tak sabar nak makan masakan kat umah..hohoo... 

berpuasa n berbuka ngan kawan2? bukan tak best, best tapi tak sama dengan berbuka dengan family..sob3.... maybe kat sini terpaksa beli makanan tiap2 hari..kan kan?  nak cakap tu jer. opps, terlebih suda.aq nak cakap nie je, takmo panjang-panjang, bukannya ada orang baca pon..hehe

opps..ada satu lagi, tadi masa kat surau ada orang tegur...
-> 'u look sexy wearing skirt...masa kuar mggu lepas2...bla bla bla..'

aq cakap : ->OMG! astaghfirullahalazimm....(sebab xley pakai jeans, aq ambik inisiatif pakai skirt..hik3..)

malu semalunya perasaan aq, ada yang perasan..huhuh..takmo!!! nak dijadikan cerita, sebab jadi macam nie, member2 laki aq yang buat huru hara lam bas,(malas nak cite huruhara camne) akibat terkejut aq yang agak tak da gaya ladies ni tetiba looked like a ladies on that day..hoho..malu siot!! 
jangan salah faham yer, not a short skirt, but a long skirt ok..haha..

bye!!  

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...