Saturday, August 6, 2011

dia sudah tua..^^

assalamualaikum..
ollaa....

bosan eh...keseorangan lam bilik, semua udah balik la, so now i am alone in my room. lalalalala...bila sorang-sorang, mulala rasa bosan, boring, puah ler, ape ler, macam-macam lagi..so, mula la tangan ni gatal-gatal nak menaip..hehe...

and for now, nak tulis entry pasal bufday girl nie..iaitu kak ain yang sudah tua..ekekekeke....(baru 22 kot) hehe.. 1st planning, di bulan puasa kami nak keluar berbuka kat luar, tapi calling2 semua geng, semua balik kampung la plak...so, terpaksa la keluar ber3, tapi tak jadi gak, sebab ajak kak ayu and then dia plan nak keluar malam after berbuka puasa..heheheh...

so, ape lagi. kami keluar la...

jom hang out!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 


     
biyanada, gambar agak low quality....hurmm..



halatuju kami...oPen table kat satay zul area bandar kuantan..


mak n anaknya










satay daging!!! hehehe


(low quuality picture bcoz we just use our phone) heee

apa yang best, our main charactr kami yang blanjer..=) 

umm.lepas je makan, kami teruskan perjalanan ke bazar a.k.a kedai yang ada khemah2 tu, yang dibuka bila masuk je bulan ramadhan,,hehe...
shopping time, tapi gambar tak ambik lar, crowded sangat, jalan2 almost 1.00 am baru balik umah..hehe..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...