Sunday, July 31, 2011

selsema -->dugaan d bulan puasa

assalamualaikum
anyeong hasaeyo




selsema...?? macam permulaan aq nak demam? astaghfirullahalaziim.....nak demam ke macam nie? semalam macam sense of taste aq tak wape nak ok..so, malam ni selsema..hohoo..sok? apa akan jadi dengan esk yer? makin teruk ke? OMG..kena makan ubat ni...



aq agak blurr arini,sebab dah lama tak selsema..puasa dah nak stat, selsema aq pon datang la juga...hheheheh....btw, saja je nak penuhkan post aq..tak ada apa yang nak ditulis dan di post, so, dah mula la nak merapu...geez.padahal asa macam banyak jer aq nak ceritakan, tapi penyakit "mala" tu melambak-lambak, sampaikan assignment aq pun tak terbuat lagi..hahha... tapi aq merajinkan diri juga untu layan drama "my Gf is a Gumiho" ape??!!! hahha..layan drama , rajin la pula kan,....apa boleh buat, addicted nie!!! hahahah....

siapa da penah tengok drama nie??? 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...