Sunday, July 31, 2011

moOd nak puAse

assalamualaikum
anyeong hasaeyo..

ehem....=) fisrt of all... thank to God because im still alive and be able to "puasa" for this year..hehehe...by the way, im glad to be a very-very healthy girl..hehehe...
tuuttt.....




wauu..mood puasa dah datang dahhh..come to me, come to me puasa.! haha....aigoo, pejam celik, pejam celik, sok da nak stat puasa.. dah tua tahun aq berpuasa kat tempat orang ni, but this year will be the last year aq puasa kat negeri aman makmur ni, iaitu negeri Pahang..yeehaa!! hahaha....

hurm, tapi, hari ni rasa macam tak berapa nak sihat la, sakit kerongkong lor plop....hurm, dugaan di awal ramadhan...^.^.. esok, tak tahu la macam mana, hope so, i will be okay.. and aq leh jalani dan menunaikan kewajipan aq sebagai muslim dengan baik..hope so too my puasa tahun ni penuh!! heheheh....gambate!!! 




selamat berpuasa kepada semua umat islam di Malaysia ini yer, jangan nak kelentong-kelentong pula....sama-samalah kita beribadah..=)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...