Monday, July 11, 2011

memang malas or buat-buat malas?

assalamualaikum..
anyeong hasaeyo...


 LAZYNESS ??




hik3...haa..sok da nak mulas kelas dalam minggu nie..daftar semua dah settle, so, apa lagi, kelas la..heish...malas la pula, tapi rasa bersemangat nak pergi pon ada..hahha....btw, sayer just nak cakap saye rasa XNAK jer..hohoo...

penat la, arini duk mengadap blog jer, dari siang tadi kot, so sekarang dah rasa penat dah, malas dah nak follow2..done for today, tomorrow masih ada......


korang? rajin tak nak pergi kelas?

hehehhe....

p/s : jangan malas-malas yer..rajinkan diri anda untuk menimba ilmu...

6 comments:

  1. skrg saya tgh cuti.. so, masih dalam mode malas lagi... hehehe

    ReplyDelete
  2. aha saya memang malas untuk jadi malas ne... :P

    ReplyDelete
  3. PHA IS : hehe...aigoo..cuti ka? ne yg jeles ni..haha..

    MUZ: uit..cmne tu? bg ar tips

    ReplyDelete
  4. jangan malas malas ya..hehe
    nasihat kpd diri sndr.heha

    ReplyDelete
  5. heheheh....penyakit M ni kerapkali menyerang. dri kecik sampai la beso.

    ReplyDelete
  6. SUHAILI : hehe...cuba utk jd xmalas!! jom3..
    SUKASUKI : tulaa..memng ada kemana jer, mane2 jer la

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...