Sunday, June 19, 2011

report oh report

Aigoo..... report? im still cant finish all my job..aigoo, aigoo... what should i do?? haishh... bila fikir-fikir, ase dupdapdupdap je. now, just 2weeks left for me to done all my report..aigoo..!! but, i just want to spend only one week to do all this...a week??!! could i finish all that? banyak kena buat lagi, banyak lagi kena siapkan... tapi semakin hari aq semakin malas.. tapi, daripada kajian aq, semua orang malas..hahha...so, no need to worry..worry? heishh,,...i need to worry la if im still tak wat report nie.. 

pemalas betulla wawa nie...tumbok laju-laju kang! 

pemalas????


haa...
memang aq malas! hahaha


1. malas nak belajar
2. malas buat assignments
3. malas nak mandi
4. malas nak makan.
5. malas nak berjalan jauh (jalan kaki)
6. malas masak. (masak?!!)
7. makan pon malas kadang2 tuu

tapi!!
ada tapi lagi ok..
korang semua pun malas juga kan? hahahha..not only me ok.. tapi kalau kes report LI aq nie, malas macam mana pun, aq kena juga siapkan, mesti! ni perkara wajib..!
ya Allah, tolong buang or sorokkan la perasaan malas aq nie buat sementara waktu, sehinggalah report aq dapat disiapkan sepenuhnya. i only hav a week to clear all this.
aigoo..help me yaa... no malas-malas..


kalau malas nak blaja, takkan la sampai skang aq still study kan? hehe..bijak2..
kalau malas buat assignments, aq takkan jejak ke sem 4 kan...heheh..
kalau malas nak mandi, takkan la aq wangi sampai sekarang..haha
kalau malas nak makan, takkan la aq leh jadi gemuk nie..haha..0ppss...tak gemuk sangat k, cuma gain weight je ckit..hehe..
masak?! masak? alamak,,!! tipula kalau aq cakap tak pandai masak..hehe... lauk yang aq masak memang tak nampak rupa, tapi da yang peliknya, dalam masa seminggu, mangsa-mangsa aq still dapat habiskan masakan aq tiap2 hari..hehe..ok la tu..gud job la..cuma banyak lagi nak kena blajar...im a gurl ok! semua ni important to me and also my future,,haha...
alang-alang tak nak panjangjan entry, tapi nampaknya panjang jugak yer,...hurmm..panjang sangat pun tak bagus juga, bukan ada orang baca pun..buktinya, no comment ka? haha..ok la...just for fun..
hopefully ada la yang baca coretan dari budak ukur ni....hurmm..ok.! done here...
but kepala otak still giler2, sebab, report masih tak siap-siap..

2 comments:

  1. jgnlah malas2 k dear..nti rindu nk buat smua tu hehe

    ReplyDelete
  2. xkan rndu punyer...haha...hurm, malas stakat mane pon, wajib kna wat..=( tolom2

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...