Monday, June 20, 2011

mimpi yg membuatkan aq addicted!

anyeong hasaeyo...heheheh..dream??


hurmm.. apa nak jadi la dengan aq ni.. dah banyak kali aq mempi pasal ni..tak tahu macam mana nak jadikan takda mimpi pasal ni. ni semua pasal addicted to that gadget! urghh!! memangla aq sukakan gadget, tapi kalau yang ni tak mungkin lagi buat masa ni aq akan dapatkannya. susah kot beb..haha...lainla kalau ada orang nak hadiahkan pada aq..hadiahkan pada aq??? waaauu!! impossible..hahaha..barang mahal kot..

my 1st dream..



---> aq mimpi yang aq curi gadget ni dari member aq..huh...aq curi dari dia, dia tanya aq mana dia punyer ye?  entah hilang kemana..bila aq ingat balik, gadget tu ada dalam beg aq and then aq keep it, and diam jer,. bukan apa, aq tak nak bagi pada dia, dah lama a1 nak kat gadget ni...hehehe...kesian dia, dia tak tahu yang gadget tu ada ngan aq..huh...and aq terus menyimpannya...maknanya..aq curi la tu!! sedar-sedar je upenya its just a dream!! urghh!!! 

2nd dream..

---> ada orang bagi, aq tak tahu siapa bagi, baiknya orang ni..aq apa lagi, terus ambik laa..hahha..barang baik kot..tapi masih comfuse..aq sukakan yang comel...tapi bagi aq la antara yang 3000 n 3100..3100 yang kecik...tapi la dalam mimpi tu, 3000 yang kecil and comel..heishh..memang giler ah mimpi...i can hold it! u know?? i hold it!! hhhahaha...aq memilikinyaa..yeay!! tup tup...aq bukak mata..huuuu..aq mimpi rupenya..dah siang...hurmmm....mimpi lagii...


hari-hari seterusnya...beginilaaa...malas nak cerita banyak-banyak..tapi memang baanyak kali ah aq mimpi sal ni..hurmmm.. even aq pernah mimpi aq dah jadi photographer..hahaha...... its my dream yang tak pernah ad siapa yang tahu dan tak pernah ada siapa yang jangka...nampak je aq sempoi macam ni, tapi dalam diri aq penuh dengan rahsia..hahhaha....

inila dikatakan mimpi sekuntum bunga yang jugak seorang budak ukur....heish..!  tahu tak gadget apa yang aq impikan?? hahhaha....mesti dah dapat teka kan..hehehhe...ok...biarlah..nanti dah dapat laa...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...