Wednesday, June 22, 2011

mereka senyum ke?

 assalamualaikum...
anyeong hasaeyo..
ohaiyok...
hhye...
oLLa...


senyuman?? setiap senyuman amat bermakna dalam hidup aq...dan juga semua kan? orang kata senyum itu sedekah..haha..betulla tuh..so, let smile...smile! and, no need to talk anything..lalala
hahahah....setiap saat, detik dalam hidup aq, senyuman ni berperanan membuatkan aq terus bernafas, jika tiada senyuman mereka disekeliling aq, maknanya?? xbersinar banar la hidup aq...

happy kan diri anda yer..
kami happy kalau anda semua happy..


mereka senyum kan? haha...

ni versi takmo tunjukkan gigi beliau

yg depan sorang ni pon same..hahha

heish....jejaka-teruna kacak nie...ngorat awek ar tuh

woo..awesome!

nampak ape?!!

sakat member ar tuh..hahha

interesting!! waahh...

jahat3...senyum ke tuh? hhaha..

cehh....aq nak suh ko senyum je!!!

haa...plezz smile ok..hehe

mata kena ape tuh? haha..senyum!

takmo kata pape k..!

alolo..tomey3

jepun celup ka? hahha
 tengok! kami gembira bila bersama..saat-saat kemenangan yang kami dapat, kalau boleh satu dunia kami nak heboh..hehhe.. senyuman ni la amat berharga...satu kenangan dalam kemenangan kami..hehhe..
smile together..

sportingnyaa..hehe..ok

cehh...dpt eskrem..senyum naa..

=)

senyuman ala-ala ada emas lam mulut.

suke sangat dapat keje banyak,,hehe
kalau boleh, everyday in my life, i want to smile and make all people around me happy...lalalalala....please! make this life as beatiful as u can do!...
but, as what i think la, kallau u all smile every second, minit, jam, u all akkann dikatakkan crazzy..is that terruu?? hahahha....agak-agak la sikit k!...pandai-pandai ar cover..hhhehehe

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...