Sunday, June 19, 2011

Jangan tinggalkan kami

"kak ayu n cgu mie nak pindah...."
???? baris ayat ni, perkataan aq paling benci.."pindah"...!!  but why? berderau darah aq naik, seram, kosong, giler ah bila difikirkan balik. bukan apa. aq tak leh terima semua ni, mengejut..! begitu juga dengan yang lain.  kata orang setiap pertemuan akan adanya perpisahan...tapi tak semua macam tu.. heish..

kak ayu n cgu mie (merangkap coach kami)

apa akan jadi pada kamu pada masa akan datang tanpa diorang? bukan aq tak bagi, tapi nantilaa dulu..sampai aq habis ke, sampai kami semua habis ke..hehehe..(sorry ye cgu mie n kak ayu..)

dengan adanya merekalah, kami dapat berdiri dengan penuh keyakinan dalam diri..
dengan merekalah kami dapat tunjukkan bakat kami yang terpendam..
dengan adanya merekalah kami dapat bersama, bersatu dan terus bekerjasama..
dengan adanya merekalah kami dapat melibatkan diri dalam mana-mana pertandinga,,
dengan adanya merekalah kami dapat rasa erti persahabatan, kerjasama, suka-duka, pahit manis, semua lah..
dan kami jugak dapat berdikari, ada semangat untuk melawan pihak lawan!

tapi apa akan jadi kalau mereka dah tak boleh bimbing aq dan kawan-kawan seperjuangan yang lain??
kalau mereka dah tak bimbing kami lagi, terasa bagaikan hilang separuh sayap aq...so, macam mana nak terbang lagi?? macam mana kami nak hadapi masa akan datang,? aigoooo....please....

dari awal aq masuk....aq join dis team...macam ase dah lama..kami rapat sangat2...


1st game aq
n game yang seterusnya yang lebih mencabar, walaupun susah, kami tetap berusaha..huhuh..sedih bila teringatkan semua nie... dari kami tak tahu apae-ape (separuh la, ada yang dah mahir)..sehinggalah kami dapat harumkan nama polisas..dan antara team yang femes (ada dari ipt lain kata kami hebat) ..hehhehe...

msp dis 2009
upsi feb 2010

puo 2010

kombat upsi feb 2011

krnival ipt aprl 2011
 kenangan kami bersama tak dapat nak dibilang...tak da nilainya.. semua suka duka, hanya kami je yang tahu.. apa yang kami jhadapi sepanjang perjalanan hidup untuk teruskan perjuangan ni, hanya kami je yang tahu...hurmm....

hey! coach kami tak garang tau, dia baik sangat.. ada sedikit kesilapan atau papepun dia akan maafkan dan kami juga maafkan mereka.. but now, i dont know how should i do..when i heard that they got to go.  walaupun keputusan nak pergi tu 90%.. hurm..apa boleh buat..setiap pertemuan akan adanya perpisahan,,kan? yang aq tahu, merekalah yang didik kami sehinggalah kami berjaya sampai sekarang dan masih boleh meneruskan lagi perjuangan kami...

cukuplah setakat ni, aq da tak tahu nak tulis apa lagi...totally zero..but ada nak tambah2 lagi ke??? boleh inbox ye..huhu

3 comments:

  1. salam...

    urmmm...nul na kata taw perasaan tuh 100% tade arr kowt cuz that wud be ur team...lau tu jd pd nul maybe nul dpt ase 100%..papepon,nul gak da ase cmtu cuz team bkn milik nul agi..anyway, i like to share same those words that might made u relief the pain n get to progess upon ur future babe !

    ♥ Don't cry because of the hardships of this life. Cry for the forgiveness of Allah. Don’t cry and feel sad for Allah will never leave you alone to suffer. He is with the believer who calls his name. He smiles to the believer who repents. He loves the believer who runs to him in struggle. And on The Day that is coming, you will see how much love and comfort He gives to those Muslims who suffered for Him...

    and the last but not least ...

    “Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedang kamu tidak mengetahui.” [Al-Baqarah:216 )

    waAllahhualamm...

    be tought my girl...

    ReplyDelete
  2. sgt sedih...dorg la yg bwk kita smpai mmpu untk jd yg terbaik antara yg t'baik...dari sekecil2 kejayaan smpai sebesar2 kejayaan...

    ReplyDelete
  3. nul : hurm...pahit kan nak telan sume nie..heishh.. im trying hard to didnt hate that, but its too difficult dear...huuu..

    kucing hangus : a ah...sampaikan masa skang pon kita stay lagi bdiri n cube utk main lagi..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...