Monday, May 2, 2011

saya nak juga, tp camne?


pendam, tak tahan, nak juga, but no money 

huwaa!!!! long time i keep it as a secret, but now, i tak leh nak sembunyik sembunyik lagi dah, i tengok i jadi jeles ler..huhuhuhuhu..huwaaaaa..mak abah, nenek atok, adik kakak, aunt uncle, saya da desperate daa..huwaaaa....macam mana mau collect ini money mau beli itu punya minat saya lor?? huwaaa.... diam-diam ubi berisi,.. hajat taun ini tidak kesampaian kerana yang ada telah diguna untuk siapkan projek mau lesen maa..huwaaa.......kan bagus kalau aq tak nampak..eish! tak sabar nak keje!! mau cali itu money, mau beli itu camela laaa...hohoooo... cool down wawa zulkafli..huh... 
tarik nafas, hembus, lepas..huuuuuhhh..hehehhe..lalalalallalalalla..


D60- standard RM2388







D3100-standard RM2000




penatnyaaa review sume ni..urmm..just mampu review jep..urm..telan air liur jelaaa k..hehehe... apa yang patut aq buat? just be quiet...hehehe..whateverlaaah... sebab aq sedar, bukan senang nak dapatkan sume ni, especially kalo nak kena guna duit sendiri kan.so, kena la aq pandai-pandai cari money sendiri untuk dapatkan apa yang aq nak. maklumlaa, im not the rich one..huhu..sob3.. tengok orang je laaa..kan? but, im still can be happy, because one day, i will get it! go wawa go!! hahah...btw, skang pon aq da dapat pegang alat yang mahal kan??!! tapi not all can get what i got..haha... alat yang aq guna as a student of land survey tu, bukan calang-calang orang leh guna..haha...even tak dapat snap picture, but its ok, dapat skodeng pon tak pe..hehehe....




2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...