Thursday, May 5, 2011

maafkan saya ye awak

sedang mencari-cari mana ye borang poli aq...mana laaa surat tawaran aq masuk poli..urm..aq buka file yang aq simpan banyak-banyak sijil dan seumpama dengannya kat dalam tu..tetiba, aq terjumpa sekeping surat. huh. nak dengar cerita?? jom layannn....

maafkan saya

surat si dia, dia bagi saya surat tu.. saya pun baca la untuk kali ini.. ermm... 
he call me "budak montel.." heish..tak boleh jadi ni..huhuhu... 
tersentuh jiwaku bila  baca semula surat ini. Ya Allah, dia tidak bersalah... dia telah manjadi mangsa keadaan, saya yang bersalah buat dia macam ni..hurmm.....

"simple tapi cantik"
"budak montel nih penting bagi ...."
itu  yang dia tulis...menggambarkan diriku
yang paling aq terasa....
" sanggup dop awak pegang tangan "saya" , temankan "saya" dalam adventure neh?!!" "kalau awak da letih, bagitau ek, jangan biar diri ini sorang-sorang"
hurmm...
saya nak awak tahu.....:
maafkan saya ye, saya tak bagitau pun yang saya da penat, actually, saya tak penat, tapi saya dah tak sanggup nak teruskan, dah tak sanggup nak biarkan awak menjadi mangsa saya, terus dipermainkan oleh saya. saya tak boleh nak teruskan dalam hubungan kepura-puraan ini. maafkan saya... dalam diam awak diduakan, saya jahat..biarkan awak dipermainkan oleh saya. maafkan saya.
saya tak nak awak akan terus terluka dan terus terluka. sebab itulah saya ambil keputusan untuk tinggalkan awak. maafkan saya,. 
tapi selepas tu, saya dengar awak dah tak macam orang yang saya kenal,hidup awak jadi merosot disebabkan saya. saya tak tahu semua ni akan terjadi.


aq harap perbuatan aq dimaafkan, sebab, sampai sekarang aq masih rasa bersalah ngan semua ni. tanpa sedar, ada rasa something pada dia. tapi aq nafikan semua ni. bila dia tak ada, baru aq terasa kehilangan, aq kehilangan orang yang sayang aq. kerana orang ketiga, dia aq tinggalkan. aq tinggalkan orang yang sayang aq untuk orang yang aq sayang. akhirnya aq juga sendirian. ermm....menyesal kemudian sudah tak ada gunanya lagi. 
apa yang mampu aq katakan, aq mengharapkan kemaafan darinya. maafkan aq.
surat itu akan aq simpan, bagi aq , itulah satu-satunya hadiah yang berharga bagi aq dari kamu. urmm..thx....

-
jeng jeng jeng.hahha...macam mana? tak best kan? huh..memboringkan laaa... sepintas lalu je tu..hahha... ok laa..ni mood aq untuk menulis malam nie..huarrggghhh....selesai sudah cerita ini.. huru hara nampaknya..sorry la, aq tak pandai nak olah cerita..huhuhu...

soalan:
1. adakah si dia akan memaafkan aweknya??
2. salahkan dia?
3. apa komen anda?

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...