Monday, May 16, 2011

life being

Hari demi hari berjalan seperti biasa, masa berlalu dengan begitu pantas, namun aq masih disini, menanti dan terus menanti pada yang akan datang.. sedikit demi sedikit ia berlalu tanpa rasa ragu.. aq hanya disini melayan kerenah dan ragam manusia tanpa rasa bosan. Hahahaha.. Penat!! Letih! Hot! Dan hot yang berbagai jenis hot’lah!..hahah..namun bagi aq, hidup mesti diteruskan..gambate kmbawa wawa!!!! Tanda benda yang senang nak wat, tapi senang kalau ia menyenangkan. Sifat sabar juga akhirnya yang dapat memerangi perasaan yang seumpama dengannya tu..hehe


Happy-go-lucky, tapi sebenarnya dalam hati tak siapa yang tahu.. guruh, badai, ombak,tak siapa yang Nampak. Tanpa berfikir panjang,aq tetap jua kena hadapinya walau sedalam mana lautan itu….asyik-asyik cinta! Umph! Malas nak fikir semua tu, cukuplah yang lepas membuatkan aq serik untuk menyayangi insane yang bernama lelaki ni..memang senang untuk rapat ngan mana-mana lelaki, tapi bukan senang untuk aq 
menerima mereka. Dah serik beb!! Haha…


Anti-boy?? Kahkahkah.(gelak jahat). Kawan  ramai la beb..kekasih hati?? Oppss..!! sorry, tak berminat..urm..tunggu orang datang meminang aq jelaa….haha..sorry to say, I cant luv someone who doesn’t luv me more..hope he’s not the one who fool me, and kick me down!!..huhu..and the another  topic about  me?  Usha laki? Hahaha..only 98.9% guy that can be acceptable..haha..even he doesn’t perfect, cukupla hubungan aq dan dia  yang akan wat kami be perfect couple in the future..hehehe..wink wink..
Cukupla pasal ni..takmo panjang lebar, kan terlebih jiwang lak…khakhakha….btw, luahan perasaan a lonely girl. C budak ukur…




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...