Monday, May 30, 2011

fan?? or what?

(tak boleh nak ditafsirkan)

nak tahu apa yang aq fikirkan sekarang? haha..jeng jeng jeng...vuummm vuuummm...hehehe..
hurm...whateverlah.....kesunyian melanda diri ini..entah kenapa..mungkin terasa diri ini dah free..maybe kot..!! fikiran aq? kosong! totally empty..! tapi macammana pon aq nak juga share something with u all!! huarrgghh!! ape?? ape?? tentang kasih, sayang, suka, dan cinta..apa maknanya semua ni?? huuuu..bingungg laa..


hahhaha.....huuuh... money? keje? report? fee? uhh..semua laaa....tak tau nak pilih yang mana satu. kadang-kadang terfikir juga, aq bosan la dengan kehidupan ini..tapi sebenarya juga aq tak sepatutnya berkata macam tu...(apela wawa nie, tak baik) ...sesab aq dah memang sengal macam ni. apa boleh buat..hahaha...
uipp..geng?..hahahha...mengarut je lebih kan...ok...berbalik pada topik kita yang sebenar...

haha...aq dah jadi tak betol laaa...se tengok kat bawah...wink wink..hehhehe...bawah! tengok gambar bawah!! 


siapa dia nie?? 
cuteka cuteka!!!...lalalallalalal...
hehehhe....nak tengok lagi?? ok..bawah pulak..

uippp!! jangan tengok saya camtu!!!! saya jadii maluu laaa.. hehhe..malu la kim soo hyun


hehehe...
ni laaaa.. KIM SOO HYUN.....
 hurmmm...dalam banyak banyak manusia, dia la yang dah buat aq jatuh hati!! waauuu!! jatuh hati? (aq ngigau ke?) hahahha...
ape barang macam ni..maluuu beb nak cite kat korang..hehehe..hurmm..cute la mamat ni, nak tengok macam aq ase tak nak je berkelip..menarik sangat! sooo cuteeeee...huu... 
btw, jangan misunderstood...just minat as a fan. not more than that, apa la sangat ada pada aq kalo nak sangat kat si SOO HYUN nie...uuuuuuuwww...dah la jauh dimata, jauh dihati...bahasa? dia takkan faham bahasa aq haa..heheheh...kalo aq kata budu?? dia nak cakap ape? what?!!! hahaha... impossible... tapi i will try my best to do what i want..aq akan jejakkan juga kaki aq ke tanah seoul untuk ngendap actor2 macam dia nie...insyaAllah..doakan aq ye korang semua.....  hehe..aq nak simpan gambar dia... ni gambar dia hasil koleksi aq..aq bleh tunjuk sikit je tau..hehehhe...


nampak tenang je kan...cool



hehe..sooo...setakat ini sajalah untuk kali ini....
saranghaeyo kim soo hyun..hik3....lalalalal
shhhhhhhhhhhhh...senyap-senyap sudaa..itu je yang mampu aq katakan...hehhe



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...