Saturday, April 30, 2011

a walk to remember

takkan pernah habis, airmataku, bila kuingat tentang dirimu....
namun hanya kau yang..lalala...(lupe lirik plak daa...)


heheh..btw, aq bosan nie, so, its time to conteng-conteng my blog..hik3.. a walk to remember...
there's many thing that happend around me.. my life journey..nothing to forget..
walking.... 
in my kepala otak.. im always thinking about You.!! (Tuhan yang mencipta aq) Thank you Allah...you make me know this world was really2 hard to live..huh...but its ok, itu way aq yang mesti aq lalui... 

persahabatan..
terlalu susah untuk dipertikaikan. sepanjang kehidupan, kalau tak ada satu ikatan persahabatam, macam mana mau idup ye?? ce pikir, cepikir. !! even kita gaduh macam mana pun, kita still akan rasa bersalah kalau itu salah kita. dan walaupun salah member kita, kita still nak jugak kemaafan tu..sebab rasa kasih sayang antara kawan terlalu besar!! tinggi harganya . ia tak leh nak dibandingkan. aq sedar, no friends, my life will be unperfect.

cinta?
it so easy utk ungkapkan kalo nak main-main.. tapiii...bg aq? aq tak nak sentuh lagi bab nie, hati aq masih lagi sakit. luka lama belum pulih. aq masih belajar dari kesilapan yang telah aq lakukan dulu. kata orang cinta itu buta, dan  kata aq cinta itu membuatkan aq buta. aq buta dan sanggup meghalalkan apa ynag haram!!! ape la "wawa" nie!! bodoh betul. tapi, semua dah berlalu, kita tak leh nak putar balik masa yang telah berlalu.  at the same time, aq terfikir juga, macam mana aq pada masa akan datang ye? bolehkan someone menerima aq seadanya aq sekarang ini. aq takut nak terima kenyataan ni. takutnya hanya Tuhan yang tahu. 
bukan tak ada orang yang nak dan aq nak, but, bila ia datang, aq jadi takut, macam-macam perkara yang terbayang dalam fikiran aq,.
-boleh ke dia?
-aq tak perfect
-aq 
-aq
macam2 lagi laaa...
hurmm....
haha..opsss..!! sambil-sambil tak mo cakap sal ni, aq lak terlanjur cakap. btw, tak pe, aq nak share ngan sume..hehhe

jalan harus dijalankan!! haha
 
perjalanan haru diteruskan!!! go wawa go!!! hahahha...

panjang ceritanya..kalo cite lagi, alamak nanti aq kena tinggal!! tak nak!!! aq nak pegi umah atok aq nie, nak g makan!! ada kenduri kesyukuran.hehe..anyway..babai...yum yum..makan lagi!! hehehe

2 comments:

  1. salam...

    singgah folo ur blog....**22

    ReplyDelete
  2. wsalam..hehe..ok..singgah2 ler..huhu...da bwak buah tgan x? hehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...