Monday, April 25, 2011

siapa Dia??


aq xsuka dia, eee....

His hair?
Wau..menarik, kemas dan pandai dia jaga ek. Hehe..satu tarikan untuk aq.

His eyes?
Ermm…for the first time I saw his eyes.. so nice. Cantik, menarik perhatian aq. But the most important is. I fall in love for him because I seen his eyes. Oh God!!. What should I do??

Bulu mata?
Hehe..macam nak je aq cabut satu-satu biar semua tak da. Jeles!!!! Cantik..hehe

His nose?
Mancung ke? Ermm..tak la sangat, tapi sudah cukup untuk menghiasi his face, makes his face more cool.

His mounth?
Biasa. Steady je. Ok. He not a smoker..hehehe…I like it!!

His voice?
Dah cukup membuatkan aq tersenyum bila si dia berkata-kata. Terasa sunyi suasana tanpa si dia mengeluarkan kata-kata.hehehe

Ok..stakat nie je aq boleh cakap..yang lain-lain tuuu.. biarlah rahsia..hehehe..
Ermm..tapi nanti macam mana kalau aq tak dapat nak tengok dia lagii????? Sedihnyaaa… aq happy bila dapat tengok dia.. even I just pretend not saw  him, but my eyes stiil want to see him..realy want!!!
Hukhukhuk..
And now, I just pretend to stay away from him. .

3 comments:

  1. acece ati wawa sdh berbunga..haha

    ReplyDelete
  2. aiza: hehhe.....hehe..aq pom same gak ngan ko..hahhaha..

    ReplyDelete
  3. waa.. teliti betul cik wawa kite.hihi. enjoy kan buat explore kat wajah org yg mampu menggugat perasaan kita.kn kn. hihi.dah wawa jangan tipu. nul tahu wawa setuju dengan pendapat nul sebab nul pon suke explore muke en.syahrul kite ..hhihi. nway, i wish u all the best n be happy forever.

    ''kebahagiaan tidak dtg dpd memliki sesuatu y anda tidak pernah memilikinya, tetapi melalui penghargaan terhadap sesuatu yang anda miliki''

    salam..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...