Thursday, April 28, 2011

secret admire...?

dia...aq? 

hai...selamat siang..hehhe..
secret admire? aq ke dia?
anda pernah ada secret admie x??? aq ada..i mean.aq ada minat kat someone..
yang mana satu?
sebenarnya..aq ni laa...aq ada admire someone laa..huhu..
maluuuyaaaa....hehe..
nak share jep.,kalo ada sesape yang terbaca.? opps..kantoi sudaaaa...
(lagiilaa malu)

mesti ada yang cakap..

"tak malu, suka kat laki, dahla tak lawa.."
"dia je suka orang? orang tuentah suka ke tak..haha"

urmm..pape pun orang kata..aq terima jelah, asalkan aq happy...
tapi kan... kalau la aq ada usha si dia, tapi tak terbalas??? sedih laa jugak..
broken heart..hehe
anyway..aq tak kenal pon dia, just for fun....dah lama hati aq kosong...so.nak juga try..huhu
anyway, apapun pasal si dia, aq tak tahu...urmm..entah kenapa aq macam curiou, nak tahu pasal dia..padahal aq tak tahupun status dia..

so, aq biarkan jelaa..kalo aq berani lagi, aq akan cuba, but for this time.aq tidak dilayan..huhu...adiosss

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...