Monday, April 25, 2011

biLa kami bersama


awal bulan empat.. kami semua dipanggil untuk menyertai 'game'... sempena karnival polisas yang dianjurkan untuk menyambut Hari Politeknik. hehe..tak dilupakan, aq pun dijemput juga... 

ni, gambar-gambar kami semua...
kami HAppy Bila Bersama!!!!!!!
kami satu keluarga,.!!!
hehhehe....

susah senang, kami tanggung!!!
time kasih kat coach kami! yang tersayanggg!! yang sentiasa menyokong kami, bertungkus lumus nak adakan game ni,..hmm,,even theres many problem yang tak dapat dilihat, tapi apapun, terima kasih pada coach kami..

-cik/cgu.abg mie-
n
-kak ayu-



gambar!!?? kami giler gambar..hahah..photogenic la dikatakan.. wat malu jep. tapi kami memang muka tak malu!.hahhahhahhaha....
dan diharap bila kami tak ada, akan ada nanti pelapis kami pada masa akan datang....


setelah bertungkus lumus, berjuang demi nak dapatkan kemenangan ,akhirnya...kami dapat nie..hehe..kalah atau menang, itu bukan persoalannya, asalkan kami try to fight, and we got experience..hehe.
alhamdulillah..walaupun tak dapat memegang pemenang keseluruhan, tapi kami bangga..Bila kami bersama, kami akan happy...

 
all our moment together, we will share together.... 
cukuplah setakat ini...adiosss..hehhe...





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...