Sunday, March 6, 2011

1st tiMe i realise


1st time I saw u… even just dengan pandangan mata aq, u look interesting.
One night, I saw u in the middle of the sky, I mean under the sky la..hehe.. umm, for the 1st time I cant alihkan my sight from u, ouh God..! I saw u and I felt that I cant expect that it was u… what should I do? What should I do??? I just saw u…aq pandang kamu dengan tidak sengaja, aq terkedu seketika, bagaikan jantung aq berhenti berdegup seketika.. oh MY God!! 1st time juga aq tak boleh nak alihkan pandangan mata aq, betapa agungnya ciptaan Allah yang satu ini. Namun aq tak dapat nak memilikinya. Adakah ni dikatakan aq sudah jatuh cinta pada pandangan pertama aq???? Ahh… Sejuknyaaa hati aq pada masa tu. Aq rasakan hati aq tetiba tenang. Cepat-cepat aq berpura-pura pandang tempat lain bila kamu mengalihkan wajahmu, dank kamu menegur aq. Aq tak tahu nak cakap apa. Kalaulah aq dapat tengok lama lagi, memang aq dah gila la.haha. Malam tu aq tak dapat jangkakan semua ni berlaku. Aq tak nak ingat! Sebab aq tahu aq takkan dapat memilikimu. Dan aq takkan pernah cuba untuk memilikimu. Aq tak tahu siapa di hati kamu dan aq takkan pernah nak tahu semua tu. Aq tak akan bagitahu isi hatiku, takkan aq bagitahu tentang aq yang selama ni dalam diam ada simpan feeling pada kamu. Eish.. aq tak nak tahu, tak nak tahu, takkan pernah bagi kamu tahu. Biarlah aq pendamkan saja semua. Kalau ada jodoh takkan kemana. Walaupun tiap-tiap hari, setiap minggu, setiap bulan aq jumpa kamu, aq akan elakkan. Aq tak mahu lagi hati aq sakit..!!!

Tuutt…. Its just a nonsence story from me..my memories of 2010..hehehe…

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...