Sunday, March 6, 2011

1st come, 1st serve..

010111..someone came to me. He asked me to accept him. OMG. What the hell! I didn’t even know you better. But why you came to my life? Was it a joke? Hahaha.. how damn was it. Umm.. dengan diri aq yang dah lama tak jumpa dia, terimbas pula zaman aq sekolah menengah. Dia agak ‘good looking’. Hahaha. Aq pun pernah la juga pandang dia. I mean pernah tertarik even sikit. Hahahaha. (nak imbau balik masa dulu). Budak muzik, tak selalu ada masa aq ada tournament, tapi selalu juga ada. Erm. Macam mana ye tu?
Tapi sekarang baru je contact, yang dulu tak pernah nak ambil tahu. Suddenly, dia melamar to be my ‘bf’. Hahaha.. giler ke apa ko ne. dengan berfikiran waras aq terima walaupun aq tak suka. I try to accept you in my life. 1stly aq just nak try je, nak main-main je dulu, tapi bila dah accept, dia pula macam nak tak nak je. I mean, tak ada sikap usaha nak dekatkan lagi diri aq dengan dia. At least call la, berbual-bual ke kan?. Ne tak, mesej pun, macam tak nak. Tak ada idea ke? Aq? Lagila tak tahu nak cakap apa. Bukannya kita kenal sangan pun.
Aq anggap ni as an exam for you, if you really serius want to couple nga aq. Tapi ternyata, apa yang aq rasa, kamu terdesak nak cari awek kot. May be laa. Tak sampai two weeks you minta nak clash. Haha. Tau pun. Inilah aq, kalau aq dah tak suka, and you lak buat macam tak tau je and also tak nak expand kita punye relationship, mana la boleh jalan kan. Umm.. I just could say sorry to you.
After almost two months, you came back and sekali lagi tanya aq. Nak couple lagi. Hahahaha. Tu pun lepas aq hubungi dia. Dan tanya if u already ada ‘gf’. Ok. Actually, so bored la mesej dengan dia ni. Tak ada perkembangan langsung. Aq tak terima, we just can be friend. Aq tak nak couple lagi. Walaupun aq tengah sunyi sangat-sangat, aq kena tetap dengan pendirian aq, aq tak nak couple lagi!!!. Aq tak nak lukakan hati aq dan sesiapa pun lukakan hati aq. Cukuplah setakat ni aq pendam feeling aq kat orang-orang yang tak pasti aq suka or tak. Yang tak pasti mana satu yang aq suka. Hahaha. Wow..banyaknya. but, why must someone yang aq suka tak nak dengan aq. Umm… aq terlalu memilih. Umm..biarlah dia datang sendiri.

250211/8:50 p.m.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...