Saturday, February 12, 2011

My life kucar kacir



Aii.dah lama aq tak tulis or reka ayat-ayat yang agak jiwang laa.tutt. haha.. macam ni la kehidupan aq seharian, sungguh membosankan kalau tak ada kerja. Alamak! Bb aq pun dah lama terminate, lagi la bosan. So, terpaksa habiskan duit kadang-kadang kalau nak on9. Kena pergi cyber café la kalau macam ni. Dah banyak coretan aq yang tertangguh. So, kena lah publish semua ni pada hari yang sama. Tapi ianya direka pada tarikh lain-lain ok.
One more. Kawan-kawanku, sory la kalau aq tak sangat nak berhubung dengan korang.  Aq agak sibuk kebelakangan ni, sibuk dengan aktiviti aq yang kuat melepak, jalan-jalan ikut suka hati aq. Bukan apa, kadang-kadang aq malan nak tekan butang endet aq tuh. Sampaikan aq lupa yang kredit aq dah expired. Heehehe. Aq jadi malas nak msj . almaklumlah, waiting for someone to come in my life is so difficult kan.  Kalaulah macam orang kata, petik jari je mesti ramai yang datang, tapi aq ni dah banyak kali dah petik jari tapi tak ada sorang pun yang datang. Hak3., whateverlah. The most important is im happy, even my heart is so so empty. Huh. Tak mampu nak bayangkan. I need someone in my life! But how to get it? Not in my business ok. He must come first to get me, not me. Kalau someone nakkan aq, maknanya dia mesti usaha untuk dapatkan aq. Aq ne bukan apa, tak suka orang yang mudah putus asa. Kalau aq reject sekali, maknanya aq nak dia cuba untuk kali yang kedua. Sebab 1st aq reject because nak tengok if he really wants me. Or not. 
120211

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...