Thursday, February 24, 2011

Hantu novel daa


Last night, selesai sudah aq habiskan pembacaan novel tu. “hanya kau kusayangi”. Umm.. not bad, it makes me senyum sorang-sorang. Haha. Banyak part yang best. Menarik. Aq pon tertarik juga, macam nak lagi baca novel lain yang seterusnya. Urmm.. nak juga jadi setabah wanita itu. Anis  madiha. Dan mana la nak cari lelaki setampan aidil ezzary tu ek? Menurut cerita tu, dia seorang yang hensem.hehehe. bagus kan kalau jumpa orang yang macam tu. Kalaulah aq sekuat itu. Cinta aq hanya padaNya, dan nanti akan ada cinta seseorang padaku yang mencintaiNya sepenuh hati.
Sedikit sebanyak, aq dapat mengambil iktibar melalui banyak-banyak novel yang dah aq baca. Ia banyak member kesan pada aq, apa yang baik akan aq ambil dan apa yang buruk akan aq jadikan iktibar bagi aq. Hehehe. So, well done wawa. What im thinking right nw is, im still waiting for my pure love. Hik2. Oppss, cinta sejati that I mean. Hak3. Jiwang betul aq ni kan. Gatal dah. Tapi walaupun aq sedikit gatal (banyak la jugak), namun aq tahu nak bezakan yang mana baik dan yang mana buruk. Aq tak nak ulangi kesilapan yang lalu. 
140211/7:05 p.m.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...