Saturday, January 22, 2011

Praktikal.

.
Pegi daftar masuk ofis. Hari first memang sopan santun, sivik gile gile ah bak kata orang. Hahaha. Duduk diam-diam je. Maklumlakan, masa tu kan tak kenal sangat lagi orang yang ada kat dalam tu. Keesokan harinya pula, makin ok, tak la gementar sangat, akan menjadi biasa. Masuk hari seterusnya makin lama makin ok laa. Dah biasa dengan suasana. Tapi pada masa tu beta masih lagi tak tahu apa-apa lagi.hahaha..lawakla, buat je apa yang orang suruh, tapi agak-agak la juga kan. Staff kat situ pun peramah, ok la. Kerja tak banyak sangat. First time aq masuk, dieorang suruh main game. Hahahaha..ada ke patut. Tapi best la juga, dapat main game la beb.hahaha… kesimpulannya, happy la juga dapat praktikal kat sini, ok la, tak tahu nak cakap macam mana. Banyak dah aq dapat belajar sepanjang aq duk kat sini. Nak tahu apa yang aq blaja? Haha. Bukan macam korang la. Aq ambik ukur tapi masa kat sana aq dapat banyak ilmu dalam hidup.hahaha agak-agak korang apa yer??? Tentang masa depan, tentang hal-hal yang orang berumur 18tahun keatas je dapat pelajarinya. Tak sesuai untuk yang berumur 18 ke bawah. =). Dalam keadaaan yang macam ne, sempat lagi aq risaukan tentang ‘report’ yang masih belum siap. Berantakan report aq. Haha. Senior yang keje kat situ cakap, “tulis je apa yang patut, alaa, cukup syarat je ok la.” Hahaha..aq pun apa lagi, cari la bahan-bahannya. Mengarut je kejenya..masa sekarang report harian aq masih lagi terumbang-ambing. Tak cukup dipenuhkan lagi. By the way, bila cerita tentang ne, teringat la juga kat kawan-kawan aq semua yang tengah praktikal sekarang ne, macam mane ye korang?? Tak pe, kita dengar nanti lepas kita semua jumpe ye. tak sabar rasanya nak dengar cerita korang sume..adiosss…

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...