Saturday, January 22, 2011

Pelanduk bukan dua serupa..

A guy walk beside me…he walked and sat down in a same class with me..OMG..!! who’s that I’ve seen?? Masa tu fikiran aq entah ke mana, aq dah tak tahu dah apa yang cikgu kat depan tu cakap, buat seketika fikiran aq melayang jauh teringatkan ko..Sekali aq pandang, macam dia, tapi bila aq tengok je banyak kali, ummm….dia sama macam ko kan. Nak je aq call ko dan Tanya dimana ko skarang?? Because I saw you in my class right now!!!! Huh…I still can control myself… aq tak boleh nak pandang banyak kali, nanti dia perasan. . aq tertanya-tanya, siapakah beliau?? Muka korang sama.. bila kelas habis (berhenti rehat jap), aq perhatikan dia, aq sorok-sorok la, tak nak nanti dia perasan.hehe.. bila kelas bengkel aq habis, kita semua akan tunggu nama kita dipanggil nak cap jari. Emm… dia macam ko, tapi tak sama. Hampir-hampir. Almost same as u. sepanjang dia duduk g cap jari, aq pandang je senyap-senyap. Kamu memang nak sama, tapi dia tinggi, kulit dia cerah la jugak. Yang tu je bezanya dia dengan ko. Emm….

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...